De lichte stijging in de bezettingsgraad van 96,6 naar 96,9% was volgens Corio alleen mogelijk door kortingen toe te staan.

De bruto huurinkomsten stegen met 1,2% in de kernportefeuille die bestaat uit Favourite Meeting Places, maar daalden netto met 1,6%. In de niet- kernportefeuille van traditionele winkelcentra daalden de bruto huurinkomsten met bijna 3%.

ABN Amro handhaaft de opinie Kopen voor Corio vanwege de aantrekkelijke waardering van het aandeel. Veel slecht nieuws is in de koers ingeprijsd, maar de analisten van de bank zien ook dat Corio achterblijft bij concurrenten in de operationele resultaten.

Als het vastgoedfonds erin slaagt om eerder en tegen een goede prijs EUR 1,4 miljard aan niet-kernactiviteiten te verkopen zou dat positief uitpakken.

Er zijn echter meer vastgoedfondsen die zich van deze tactiek bedienen. Dat kan prijzen negatief beïnvloeden.

De lichte stijging in de bezettingsgraad van 96,6 naar 96,9% was volgens Corio alleen mogelijk door kortingen toe te staan. De bruto huurinkomsten stegen met 1,2% in de kernportefeuille die bestaat uit Favourite Meeting Places, maar daalden netto met 1,6%. In de niet- kernportefeuille van traditionele winkelcentra daalden de bruto huurinkomsten met bijna 3%. ABN Amro handhaaft de opinie Kopen voor Corio vanwege de aantrekkelijke waardering van het aandeel. Veel slecht nieuws is in de koers ingeprijsd, maar de analisten van de bank zien ook dat Corio achterblijft bij concurrenten in de operationele resultaten. Als het vastgoedfonds erin slaagt om eerder en tegen een goede prijs EUR 1,4 miljard aan niet-kernactiviteiten te verkopen zou dat positief uitpakken. Er zijn echter meer vastgoedfondsen die zich van deze tactiek bedienen. Dat kan prijzen negatief beïnvloeden.