Maar ook Corilus deed het goed, aldus CEO Ger van Jeveren. Corilus groeide in het derde kwartaal van 2013 met 11,1% naar € 10,1 miljoen.

De organische groei bedroeg 7,5%. Dit goede resultaat is te verklaren door de verdere versterking van het marktleiderschap van Corilus in België, Frankrijk en Nederland en door de continue ontwikkeling en introductie van nieuwe softwareoplossingen voor medisch professionals.

Het aantal gebruikers van Hector, de door Corilus ontwikkelde communicatiesoftware tussen ziekenhuizen, artsen, laboratoria, radiologen en tandartsen, is in het derde kwartaal met 1.000 gebruikers gestegen tot ruim 3.500.

Corilus heeft een openbare aanbesteding van het Belgische leger gewonnen, waardoor medisch specialisten die militairen behandelen binnenkort hun rapportages en declaraties via Hector kunnen laten verlopen.

Met de Belgische apotheekketen Antverpia werd een overeenkomst gesloten om Greenock, de innovatieve apotheek- en centralisatiesoftware van Corilus, te installeren bij de aangesloten apotheken.

Tijdens Expo 60+, de Belgische vakbeurs voor de zorgsector, heeft Corilus de publieksprijs 'Innovation 2 Care' gewonnen voor MyCerussa.

MyCerussa is een door Corilus zelf ontwikkelde app voor smartphone, tablet of pc waarmee medewerkers van woonzorgcentra informatie over bewoners kunnen opvragen en registreren.

Maar ook Corilus deed het goed, aldus CEO Ger van Jeveren. Corilus groeide in het derde kwartaal van 2013 met 11,1% naar € 10,1 miljoen. De organische groei bedroeg 7,5%. Dit goede resultaat is te verklaren door de verdere versterking van het marktleiderschap van Corilus in België, Frankrijk en Nederland en door de continue ontwikkeling en introductie van nieuwe softwareoplossingen voor medisch professionals. Het aantal gebruikers van Hector, de door Corilus ontwikkelde communicatiesoftware tussen ziekenhuizen, artsen, laboratoria, radiologen en tandartsen, is in het derde kwartaal met 1.000 gebruikers gestegen tot ruim 3.500. Corilus heeft een openbare aanbesteding van het Belgische leger gewonnen, waardoor medisch specialisten die militairen behandelen binnenkort hun rapportages en declaraties via Hector kunnen laten verlopen. Met de Belgische apotheekketen Antverpia werd een overeenkomst gesloten om Greenock, de innovatieve apotheek- en centralisatiesoftware van Corilus, te installeren bij de aangesloten apotheken. Tijdens Expo 60+, de Belgische vakbeurs voor de zorgsector, heeft Corilus de publieksprijs 'Innovation 2 Care' gewonnen voor MyCerussa. MyCerussa is een door Corilus zelf ontwikkelde app voor smartphone, tablet of pc waarmee medewerkers van woonzorgcentra informatie over bewoners kunnen opvragen en registreren.