Jan Vorstermans gaf zelf aan na tien jaar een nieuwe weg in te willen slaan. Hij wil zijn ervaring aanwenden om via een eigen bedrijf jonge ondernemers te begeleiden in hun opstartfase.

Jan Vorstermans gaf de volgende toelichting bij zijn vertrek: "Ik heb de afgelopen tien jaar zeer graag bij Telenet gewerkt. Ik heb het bedrijf mee zien groeien en ben trots op wat we de afgelopen jaren hebben verwezenlijkt voor onze klanten. Als hoofd van Technology & Infrastructure en als COO heb ik mijn ervaring ten volle kunnen aanwenden voor de ontwikkeling van innovatieve producten als Yelo TV of KING en KONG. Ik wil al mijn collega's bij Telenet bedanken voor de afgelopen tien jaar. Ik kijk er nu naar uit om de kennis en ervaring die ik heb opgedaan door te geven aan jonge ondernemers."

Jan Vorstermans gaf zelf aan na tien jaar een nieuwe weg in te willen slaan. Hij wil zijn ervaring aanwenden om via een eigen bedrijf jonge ondernemers te begeleiden in hun opstartfase. Jan Vorstermans gaf de volgende toelichting bij zijn vertrek: "Ik heb de afgelopen tien jaar zeer graag bij Telenet gewerkt. Ik heb het bedrijf mee zien groeien en ben trots op wat we de afgelopen jaren hebben verwezenlijkt voor onze klanten. Als hoofd van Technology & Infrastructure en als COO heb ik mijn ervaring ten volle kunnen aanwenden voor de ontwikkeling van innovatieve producten als Yelo TV of KING en KONG. Ik wil al mijn collega's bij Telenet bedanken voor de afgelopen tien jaar. Ik kijk er nu naar uit om de kennis en ervaring die ik heb opgedaan door te geven aan jonge ondernemers."