Volgens Lewis zijn die 'Flash Boys' in staat om aan het zogenaamde 'front running' te doen. Ze plaatsen met andere woorden front-run orders, wat betekent dat ze de gewone belegger steeds iets te snel af zijn wanneer het er op aan komt een order te plaatsen.

Naargelang het gaat om een verkoop dan wel een aankoop, zal de belegger ofwel te weinig te krijgen ofwel te veel moeten betalen. Inmiddels is het vermoeden gegroeid dat de 'Flash Boys' ook andere delen van de financiële markten controleren. Sommige economen dringen aan op een onderzoek, want de huidige situatie kan niet blijven duren.

Volgens Lewis zijn die 'Flash Boys' in staat om aan het zogenaamde 'front running' te doen. Ze plaatsen met andere woorden front-run orders, wat betekent dat ze de gewone belegger steeds iets te snel af zijn wanneer het er op aan komt een order te plaatsen. Naargelang het gaat om een verkoop dan wel een aankoop, zal de belegger ofwel te weinig te krijgen ofwel te veel moeten betalen. Inmiddels is het vermoeden gegroeid dat de 'Flash Boys' ook andere delen van de financiële markten controleren. Sommige economen dringen aan op een onderzoek, want de huidige situatie kan niet blijven duren.