De hooggespannen verwachtingen werden tot dusver echter nooit bewaarheid.

In Egypte wordt de democratisch verkozen president Mursi nu al Morsillini genoemd. Het ziet er naar uit dat de Arabische wereld klaar is voor een contra-revolutie die de hele regio weer in vuur en vlam kan zetten. Mogelijk wordt het een lang en moeizaam proces alvorens het land opnieuw tot rust zal komen.

Inmiddels heeft de vlam van de revolutie zich verplaatst naar het land waar het allemaal is begonnen: Tunesië. Daar heeft de nationale garde opnieuw op protestanten gevuurd.

Deze pikken het niet dat de revolutie geen tastbare vruchten heeft opgeleverd in de vorm van meer jobs en een grotere welstand.

De hooggespannen verwachtingen werden tot dusver echter nooit bewaarheid. In Egypte wordt de democratisch verkozen president Mursi nu al Morsillini genoemd. Het ziet er naar uit dat de Arabische wereld klaar is voor een contra-revolutie die de hele regio weer in vuur en vlam kan zetten. Mogelijk wordt het een lang en moeizaam proces alvorens het land opnieuw tot rust zal komen. Inmiddels heeft de vlam van de revolutie zich verplaatst naar het land waar het allemaal is begonnen: Tunesië. Daar heeft de nationale garde opnieuw op protestanten gevuurd. Deze pikken het niet dat de revolutie geen tastbare vruchten heeft opgeleverd in de vorm van meer jobs en een grotere welstand.