Van alle indicatoren die afgelopen maand bekend werden gemaakt, liet dit cijfer als een van de weinige verbetering zien. ABN Amro verwacht niet dat er nog heel veel rek zit in het vertrouwen omdat de economische groei dit kwartaal naar verwachting vertraagt.

Fed-voorzitter Ben Bernanke sluit deze week af met een toespraak in Washington. Hij zal onder andere spreken over mensen met lage inkomens, maar iedere hint over een mogelijke renteverlaging zal beleggers als muziek in de oren klinken gezien de recente stroom aan teleurstellende economische data.

Van alle indicatoren die afgelopen maand bekend werden gemaakt, liet dit cijfer als een van de weinige verbetering zien. ABN Amro verwacht niet dat er nog heel veel rek zit in het vertrouwen omdat de economische groei dit kwartaal naar verwachting vertraagt. Fed-voorzitter Ben Bernanke sluit deze week af met een toespraak in Washington. Hij zal onder andere spreken over mensen met lage inkomens, maar iedere hint over een mogelijke renteverlaging zal beleggers als muziek in de oren klinken gezien de recente stroom aan teleurstellende economische data.