Zodoende is de vraag nog steeds een probleem. Het uitblijven van een aantrekkende vraag stemt de bedrijven voorzichtig, die blijven zodoende op hun cash zitten.

Narvas houdt vooral de vastgoedmarkt in de gaten, want het is vandaar dat het herstel moet komen. De verkopen van bestaande huizen vielen in september mee, maar die positieve trend moet nog steeds worden bevestigd.

Wel is het volgens Narvas hoopgevend dat de opleving over het hele land werd vastgesteld. Mogelijk is de vastgoedmarkt nu aan het stabiliseren en kan er een herstel worden ingezet.

Zodoende is de vraag nog steeds een probleem. Het uitblijven van een aantrekkende vraag stemt de bedrijven voorzichtig, die blijven zodoende op hun cash zitten. Narvas houdt vooral de vastgoedmarkt in de gaten, want het is vandaar dat het herstel moet komen. De verkopen van bestaande huizen vielen in september mee, maar die positieve trend moet nog steeds worden bevestigd. Wel is het volgens Narvas hoopgevend dat de opleving over het hele land werd vastgesteld. Mogelijk is de vastgoedmarkt nu aan het stabiliseren en kan er een herstel worden ingezet.