Maar dit zal voor eind 2017 van geen tel zijn voor Euronext vanwege haar kapitaalstructuur (belofte van de referentieaandeelhouders om voor drie jaar in het kapitaal te blijven) en de regelgeving op het gebied van het eigen vermogen zoals gedefinieerd door de Autoriteit van de Nederlandse financiële markten (AFM).

Beleggers kunnen tussen 10 t.e.m. 18 juni op de introductie van Euronext inschrijven, de eerste notering wordt op 20 juni verwacht. Delaunay heeft een neutraal advies voor de beursintroductie van Euronext.

Maar dit zal voor eind 2017 van geen tel zijn voor Euronext vanwege haar kapitaalstructuur (belofte van de referentieaandeelhouders om voor drie jaar in het kapitaal te blijven) en de regelgeving op het gebied van het eigen vermogen zoals gedefinieerd door de Autoriteit van de Nederlandse financiële markten (AFM). Beleggers kunnen tussen 10 t.e.m. 18 juni op de introductie van Euronext inschrijven, de eerste notering wordt op 20 juni verwacht. Delaunay heeft een neutraal advies voor de beursintroductie van Euronext.