Op het vlak van de fiscale klip werd tot dusver nauwelijks vooruitgang geboekt.

De snel naderende "fiscal cliff" in de VS doet volgens Aphilion de wereldbeurzen al een paar weken ter plaatste trappelen. Nu eens is er optimisme dat men er wel zal uitgeraken en stijgen de koersen, dan weer vreest men dat men zal vasthouden aan het eigen gelijk tot het bitterende einde en is het met de koersen terug naar af.

Wellicht zal men eens tot aan die afgrond gaan, naar beneden kijken en beseffen dat een compromis onvermijdelijk is... maar ondertussen zitten we wel weer met een nieuwe potentiële crisis.

Op het vlak van de fiscale klip werd tot dusver nauwelijks vooruitgang geboekt. De snel naderende "fiscal cliff" in de VS doet volgens Aphilion de wereldbeurzen al een paar weken ter plaatste trappelen. Nu eens is er optimisme dat men er wel zal uitgeraken en stijgen de koersen, dan weer vreest men dat men zal vasthouden aan het eigen gelijk tot het bitterende einde en is het met de koersen terug naar af. Wellicht zal men eens tot aan die afgrond gaan, naar beneden kijken en beseffen dat een compromis onvermijdelijk is... maar ondertussen zitten we wel weer met een nieuwe potentiële crisis.