De bekende edelmetalenanalist Brian Kelly is al maandenlang positief voor het zilver, maar wordt nu toch een stuk voorzichtiger. Competitieve devaluaties duwden zilverprijs tot boven 30 dollar per troy ounce.

Hij verkocht maandag een deel van zijn posities in het Silver ETF en is niet van plan voorlopig nieuwe posities in te nemen. Zijn voorkeur gaat nu uit naar aandelen van zilvermijnen, zoals Hecla Mining.

De trend om zich uit de crisis te devalueren is wereldwijd opnieuw voelbaar, aldus Kelly. Hij gelooft niet dat daar voorlopig verandering in gaat komen, maar stelt anderzijds wel vast dat het zilver technisch overkocht is.

De bekende edelmetalenanalist Brian Kelly is al maandenlang positief voor het zilver, maar wordt nu toch een stuk voorzichtiger. Competitieve devaluaties duwden zilverprijs tot boven 30 dollar per troy ounce. Hij verkocht maandag een deel van zijn posities in het Silver ETF en is niet van plan voorlopig nieuwe posities in te nemen. Zijn voorkeur gaat nu uit naar aandelen van zilvermijnen, zoals Hecla Mining. De trend om zich uit de crisis te devalueren is wereldwijd opnieuw voelbaar, aldus Kelly. Hij gelooft niet dat daar voorlopig verandering in gaat komen, maar stelt anderzijds wel vast dat het zilver technisch overkocht is.