Het remediepakket bestaat uit zowel de LVM-activa (Beek in Nederland, Mazingarbe in Frankrijk en Tessenderlo in België), als de pvc- en VCM-fabrieken in Wilhelmshaven (Duitsland) en mogelijk de EDC- en chloormembraanfabrieken in Runcorn (Verenigd Koninkrijk).

Dit remediepakket zal getest worden in plaats van het pakket dat op 27 februari werd voorgelegd.

Gesprekken met de Commissie gaan door tijdens de fase van het marktonderzoek en vooruitlopend op een definitieve beslissing over een goedkeuring, nu voorzien op 16 mei. De partijen hebben er vertrouwen in dat de voorgenomen joint venture uiteindelijk goedkeuring zal krijgen.

Solvay en INEOS zullen hun activiteiten onafhankelijk van elkaar voortzetten tot afronding van deze transactie, die afhankelijk is van voorgenoemde goedkeuringen en procedures.

Het remediepakket bestaat uit zowel de LVM-activa (Beek in Nederland, Mazingarbe in Frankrijk en Tessenderlo in België), als de pvc- en VCM-fabrieken in Wilhelmshaven (Duitsland) en mogelijk de EDC- en chloormembraanfabrieken in Runcorn (Verenigd Koninkrijk). Dit remediepakket zal getest worden in plaats van het pakket dat op 27 februari werd voorgelegd. Gesprekken met de Commissie gaan door tijdens de fase van het marktonderzoek en vooruitlopend op een definitieve beslissing over een goedkeuring, nu voorzien op 16 mei. De partijen hebben er vertrouwen in dat de voorgenomen joint venture uiteindelijk goedkeuring zal krijgen. Solvay en INEOS zullen hun activiteiten onafhankelijk van elkaar voortzetten tot afronding van deze transactie, die afhankelijk is van voorgenoemde goedkeuringen en procedures.