Commerzbank verdiende over de verslagperiode 708 miljoen euro, tegenover een verlies van 864 miljoen euro over het eerste kwart van 2008. De resultaten waren beter dan verwacht, want de consensus lag slechts op een nettowinst van 497 miljoen euro.

De bank realiseerde 850 miljoen euro aan trading-inkomsten, onder andere dankzij de verbetering op de financiële markten. In een toelichting op de cijfers waarschuwde financieel directeur Eric Strutz dat de cijfers over het eerste kwartaal niet geëxtrapoleerd mogen worden.

Commerzbank verdiende over de verslagperiode 708 miljoen euro, tegenover een verlies van 864 miljoen euro over het eerste kwart van 2008. De resultaten waren beter dan verwacht, want de consensus lag slechts op een nettowinst van 497 miljoen euro. De bank realiseerde 850 miljoen euro aan trading-inkomsten, onder andere dankzij de verbetering op de financiële markten. In een toelichting op de cijfers waarschuwde financieel directeur Eric Strutz dat de cijfers over het eerste kwartaal niet geëxtrapoleerd mogen worden.