De goede beursweek werd naast de succesvolle staatsleningen van Frankrijk en Spanje vooral veroorzaakt door goede berichten uit de financiële sector. Bank of America en Morgan Stanley publiceerden meevallende resultaten en Commerzbank meldde dat het vooralsnog geen staatssteun nodig heeft.

Dat de stroom van goede macrocijfers uit de Verenigde Staten wat van zijn glans van de afgelopen maanden verloor kon de pret niet bederven.

De AEX wist maar liefst 3,6% te winnen op ruim 320,5. Wanneer de index de week boven de 318,18 weet te sluiten betekent dit een positief technisch signaal, waardoor opwaartse ruimte tot 323 en later tot 340 zou ontstaan .

De goede beursweek werd naast de succesvolle staatsleningen van Frankrijk en Spanje vooral veroorzaakt door goede berichten uit de financiële sector. Bank of America en Morgan Stanley publiceerden meevallende resultaten en Commerzbank meldde dat het vooralsnog geen staatssteun nodig heeft. Dat de stroom van goede macrocijfers uit de Verenigde Staten wat van zijn glans van de afgelopen maanden verloor kon de pret niet bederven. De AEX wist maar liefst 3,6% te winnen op ruim 320,5. Wanneer de index de week boven de 318,18 weet te sluiten betekent dit een positief technisch signaal, waardoor opwaartse ruimte tot 323 en later tot 340 zou ontstaan .