De combinatie van werkloosheid, belastingen en ongelijkheid is pure piraterij, zo stelt Tyler Durden van Zero Hedge. Een volledige generatie wordt namelijk in gijzeling genomen en krijgt niet de kans om een fatsoenlijk leven uit te bouwen. Hoe erg de situatie is, blijkt uit een kort onderzoek op Google.

De woorden werkloosheid, belastingen en ongelijkheid worden namelijk zeer vaak geassocieerd met oorlog. Vooral de 18de is een goed voorbeeld van wat er gebeurt wanneer een groot deel van de bevolking in ellende moet leven. De Franse revolutie mag als de climax van die eeuw worden beschouwd.

De combinatie van werkloosheid, belastingen en ongelijkheid is pure piraterij, zo stelt Tyler Durden van Zero Hedge. Een volledige generatie wordt namelijk in gijzeling genomen en krijgt niet de kans om een fatsoenlijk leven uit te bouwen. Hoe erg de situatie is, blijkt uit een kort onderzoek op Google. De woorden werkloosheid, belastingen en ongelijkheid worden namelijk zeer vaak geassocieerd met oorlog. Vooral de 18de is een goed voorbeeld van wat er gebeurt wanneer een groot deel van de bevolking in ellende moet leven. De Franse revolutie mag als de climax van die eeuw worden beschouwd.