Van het einde van het leven op aarde of het van het einde van de beschaving is natuurlijk geen sprake, uitspraken daaromtrent zouden de waarheid geweld aan doen. Maar wanneer deze storm is overgewaaid zal niets nog hetzelfde zijn zoals het ooit is geweest.

In het komende tijdvak zal de middenklasse weggevaagd worden, een evolutie die nu al volop aan de gang is. Het goede nieuws is dat deze storm niet zal blijven duren, het slechte nieuws is dat hij iedereen veel pijn zal doen. Een gewaarschuwd man is er ook in dit geval twee waard.

Van het einde van het leven op aarde of het van het einde van de beschaving is natuurlijk geen sprake, uitspraken daaromtrent zouden de waarheid geweld aan doen. Maar wanneer deze storm is overgewaaid zal niets nog hetzelfde zijn zoals het ooit is geweest. In het komende tijdvak zal de middenklasse weggevaagd worden, een evolutie die nu al volop aan de gang is. Het goede nieuws is dat deze storm niet zal blijven duren, het slechte nieuws is dat hij iedereen veel pijn zal doen. Een gewaarschuwd man is er ook in dit geval twee waard.