Op de valutamarkten was de euro opnieuw zwak gestemd, wat uiteraard met de Griekse crisis te maken heeft. Een zwakke euro hoeft echter niet noodzakelijk negatief te zijn voor de Europese bedrijfswereld, want het versterkt onze concurrentiekracht.

De BEL 20 legde minder overtuigingskracht aan de dag dan de meeste collega's en sloot per saldo ruim een half procent hoger af. Daarmee noteerde de index bij het slot van de handel ruim boven het niveau van 2550. Colruyt was vandaag opvallend zwak gestemd.

Op de valutamarkten was de euro opnieuw zwak gestemd, wat uiteraard met de Griekse crisis te maken heeft. Een zwakke euro hoeft echter niet noodzakelijk negatief te zijn voor de Europese bedrijfswereld, want het versterkt onze concurrentiekracht. De BEL 20 legde minder overtuigingskracht aan de dag dan de meeste collega's en sloot per saldo ruim een half procent hoger af. Daarmee noteerde de index bij het slot van de handel ruim boven het niveau van 2550. Colruyt was vandaag opvallend zwak gestemd.