Het aandeel speelde zijn rol van defensieve waarde alvast uitstekend. Een positief element is alvast dat de koers recentelijk boven de dalende weerstandslijn van 2010 is uitgestegen en daarna deze lijn succesvol als steun getest heeft.

De koers bevindt zich op deze weekgrafiek nog steeds boven de stijgende trendlijn die de bodems vanaf eind 2011 met elkaar verbindt.

Op de daggrafiek zien we volgens Van Herck de koersuitschuiver van eind juli. Deze koersdaling had de RSI-indicator tot oververkochte niveaus teruggebracht en het koersherstel van de afgelopen dagen bevestigt een terugkeer van het vertrouwen in het Colruytaandeel.

Ook op deze grafiek ziet Van Herck de stijgende trend (gekenmerkt door hogere bodems/toppen). Hij ziet een instap in Colruyt dan ook als een belegging in een defensievere waarde die over gunstige technische en fundamentele kwaliteiten beschikt.

Het aandeel speelde zijn rol van defensieve waarde alvast uitstekend. Een positief element is alvast dat de koers recentelijk boven de dalende weerstandslijn van 2010 is uitgestegen en daarna deze lijn succesvol als steun getest heeft. De koers bevindt zich op deze weekgrafiek nog steeds boven de stijgende trendlijn die de bodems vanaf eind 2011 met elkaar verbindt. Op de daggrafiek zien we volgens Van Herck de koersuitschuiver van eind juli. Deze koersdaling had de RSI-indicator tot oververkochte niveaus teruggebracht en het koersherstel van de afgelopen dagen bevestigt een terugkeer van het vertrouwen in het Colruytaandeel. Ook op deze grafiek ziet Van Herck de stijgende trend (gekenmerkt door hogere bodems/toppen). Hij ziet een instap in Colruyt dan ook als een belegging in een defensievere waarde die over gunstige technische en fundamentele kwaliteiten beschikt.