De bewegingen op de Brusselse beurs verschillen niet zo veel van die op de andere beurzen. De BEL 20 boekt een winst van een half procent en noteert zodoende nog steeds duidelijk boven het niveau van 2000.

Toch zijn er een paar opvallende dalers binnen de BEL 20, waarbij op de eerste plaats Colruyt opvalt. De reacties van de analisten op de resultaten van deze distributieketen waren niet voor 100% positief, terwijl er tevens ook al veel goed nieuws in de koers verrekend zit. Ook Dexia ligt eerder zwak op koers.

De bewegingen op de Brusselse beurs verschillen niet zo veel van die op de andere beurzen. De BEL 20 boekt een winst van een half procent en noteert zodoende nog steeds duidelijk boven het niveau van 2000.Toch zijn er een paar opvallende dalers binnen de BEL 20, waarbij op de eerste plaats Colruyt opvalt. De reacties van de analisten op de resultaten van deze distributieketen waren niet voor 100% positief, terwijl er tevens ook al veel goed nieuws in de koers verrekend zit. Ook Dexia ligt eerder zwak op koers.