Die verklaarde dat er nog grote bedragen nodig gaan zijn om banken in moeilijkheden ter hulp te komen. Geithner zei echter niet of er extra geld nodig is om de banken ter hulp te komen.

De Brusselse beurs slaagt er vandaag niet in om een vuist te maken, de BEL 20 noteert nog steeds zowat onder 2% onder het slotniveau van afgelopen vrijdag. Voorlopig houdt de index stand boven 1700.

Het zijn nog steeds de financials die de hardste slagen moeten incasseren, met verliezen die voor Dexia, Fortis en KBC oplopen tot meer dan 5%. Alleen Colruyt slaagt er binnen de index in om wat weerwerk te leveren.

Die verklaarde dat er nog grote bedragen nodig gaan zijn om banken in moeilijkheden ter hulp te komen. Geithner zei echter niet of er extra geld nodig is om de banken ter hulp te komen. De Brusselse beurs slaagt er vandaag niet in om een vuist te maken, de BEL 20 noteert nog steeds zowat onder 2% onder het slotniveau van afgelopen vrijdag. Voorlopig houdt de index stand boven 1700. Het zijn nog steeds de financials die de hardste slagen moeten incasseren, met verliezen die voor Dexia, Fortis en KBC oplopen tot meer dan 5%. Alleen Colruyt slaagt er binnen de index in om wat weerwerk te leveren.