Het ZEB management en Colruyt Group hebben daarom op 22 augustus 2014 de eerste stap van de transactie voltooid. Hiermee

verwerft Colruyt Group een participatie van 40% met een call optie om voor eind 2014 zijn belang tot 50% te verhogen.

Tussen Colruyt Group en het management werden ook aankoop-

en verkoopopties overeengekomen die, over een termijn van minstens tien jaar, Colruyt Group de mogelijkheid verschaffen de controle over ZEB te verwerven.

De instap in ZEB past in Colruyt Group's ambitie om met gepaste winkelconcepten in te spelen op de behoeften van de consument in al zijn levensfases.

Het ZEB management en Colruyt Group hebben daarom op 22 augustus 2014 de eerste stap van de transactie voltooid. Hiermee verwerft Colruyt Group een participatie van 40% met een call optie om voor eind 2014 zijn belang tot 50% te verhogen. Tussen Colruyt Group en het management werden ook aankoop- en verkoopopties overeengekomen die, over een termijn van minstens tien jaar, Colruyt Group de mogelijkheid verschaffen de controle over ZEB te verwerven. De instap in ZEB past in Colruyt Group's ambitie om met gepaste winkelconcepten in te spelen op de behoeften van de consument in al zijn levensfases.