Vanmorgen maakten opnieuw heel wat Europese bedrijven interimresultaten bekend, hoewel er geen Belgische zwaargewichten kwamen rapporteren. Morgen komt daar verandering in, met onder andere de cijfers van Ageas en Arseus. Ook volgende week wordt nog een drukke week voor de Brusselse beurs.

Vanmorgen maakte Arcelor Mittal een verlies bekend, dit als gevolg van de zwakke staalprijzen. Anderzijds werden de vooruitzichten voor de Chinese staalmarkt naar boven opgetrokken. Belangrijk om te vermelden is ook dat Sony opnieuw winstgevend kon worden.

Vanmorgen maakten opnieuw heel wat Europese bedrijven interimresultaten bekend, hoewel er geen Belgische zwaargewichten kwamen rapporteren. Morgen komt daar verandering in, met onder andere de cijfers van Ageas en Arseus. Ook volgende week wordt nog een drukke week voor de Brusselse beurs. Vanmorgen maakte Arcelor Mittal een verlies bekend, dit als gevolg van de zwakke staalprijzen. Anderzijds werden de vooruitzichten voor de Chinese staalmarkt naar boven opgetrokken. Belangrijk om te vermelden is ook dat Sony opnieuw winstgevend kon worden.