Dezelfde van voor de correctie of staan we dan aan de vooravond van nieuw marktleiderschap? Gaat het meer richting big caps en minder naar small caps en momentum namen.

En zit de rally in biotech er na een stijging van dezelfde bodem op 9 maart 2009 met maar liefst 369% er op? En komt de voorspelde "golden age of biotech" er niet of zijn de koersen al te hard op die mooie toekomst vooruit gelopen?

De Europese beurzen noteren nog steeds in het rood, waarbij de verliezen ten opzichte van de opening nog wat verder zijn opgelopen. Zowel de Euro Stoxx 50 als de BEL 20 geven ongeveer een half procent prijs. Colruyt krijgt nu advies afbouwen van Bank Degroof, waar dat voordien houden was. De koers van Colruyt noteert bijna anderhalf procent lager.

Dezelfde van voor de correctie of staan we dan aan de vooravond van nieuw marktleiderschap? Gaat het meer richting big caps en minder naar small caps en momentum namen. En zit de rally in biotech er na een stijging van dezelfde bodem op 9 maart 2009 met maar liefst 369% er op? En komt de voorspelde "golden age of biotech" er niet of zijn de koersen al te hard op die mooie toekomst vooruit gelopen? De Europese beurzen noteren nog steeds in het rood, waarbij de verliezen ten opzichte van de opening nog wat verder zijn opgelopen. Zowel de Euro Stoxx 50 als de BEL 20 geven ongeveer een half procent prijs. Colruyt krijgt nu advies afbouwen van Bank Degroof, waar dat voordien houden was. De koers van Colruyt noteert bijna anderhalf procent lager.