Bank Degroof rekent op een top line groei met 4% tot 4,23 miljard euro en een nettowinst van 167,40 miljoen euro. Het management gaf voor het volledige boekjaar een guidance van 354 miljoen euro, resultaat dat dankzij eenmalige factoren kan oplopen tot 365 miljoen euro.

Het aandeel is echter al stevig gewaardeerd en daarom lijkt het onwaarschijnlijk dat er een forse beweging in de koers zit aan te komen. De analisten van Bank Degroof hebben met de cijfers op komst nog steeds een neutraal advies voor Colruyt, gekoppeld aan een koersdoel van 41,50 euro.

Bank Degroof rekent op een top line groei met 4% tot 4,23 miljard euro en een nettowinst van 167,40 miljoen euro. Het management gaf voor het volledige boekjaar een guidance van 354 miljoen euro, resultaat dat dankzij eenmalige factoren kan oplopen tot 365 miljoen euro. Het aandeel is echter al stevig gewaardeerd en daarom lijkt het onwaarschijnlijk dat er een forse beweging in de koers zit aan te komen. De analisten van Bank Degroof hebben met de cijfers op komst nog steeds een neutraal advies voor Colruyt, gekoppeld aan een koersdoel van 41,50 euro.