Volgende maandag brengt Colruyt verslag uit over het boekjaar 2013-2014. KBC Securities blikte vandaag vooruit op de cijfers die waarschijnlijk zullen duiden op alsmaar moeilijker wordende marktomstandigheden. Het advies 'reduce' en het koersdoel van 38 euro blijven gehandhaafd.

Algemeen wordt verwacht dat de FED haar politiek van taperen zal verder zetten. Mogelijk krijgen we een indicatie wanneer de steunmaatregelen definitief afgebouwd zullen worden. Of er iets zal gezegd worden over de timing van een mogelijke renteverhoging, is onzeker.

Volgende maandag brengt Colruyt verslag uit over het boekjaar 2013-2014. KBC Securities blikte vandaag vooruit op de cijfers die waarschijnlijk zullen duiden op alsmaar moeilijker wordende marktomstandigheden. Het advies 'reduce' en het koersdoel van 38 euro blijven gehandhaafd. Algemeen wordt verwacht dat de FED haar politiek van taperen zal verder zetten. Mogelijk krijgen we een indicatie wanneer de steunmaatregelen definitief afgebouwd zullen worden. Of er iets zal gezegd worden over de timing van een mogelijke renteverhoging, is onzeker.