Dat zal zo blijven tot in de eerste weken van volgend jaar, wanneer de bedrijven de kwartaal- en jaarcijfers gaan publiceren. In afwachting kunnen we kijken of er eventueel nog een paar winstwaarschuwing gaan komen.

De aandacht gaat vooral uit naar de Amerikaanse werkloosheidscijfers voor de maand november die volgende vrijdag gepubliceerd gaan worden.

Vandaag zijn er natuurlijk nog de interimresultaten van Colruyt, terwijl ook Barnes & Noble komen rapporteren. Uiteraard zijn ook de cijfers van ThyssenKrupp nog de moeite van het vermelden waard.

Dat zal zo blijven tot in de eerste weken van volgend jaar, wanneer de bedrijven de kwartaal- en jaarcijfers gaan publiceren. In afwachting kunnen we kijken of er eventueel nog een paar winstwaarschuwing gaan komen. De aandacht gaat vooral uit naar de Amerikaanse werkloosheidscijfers voor de maand november die volgende vrijdag gepubliceerd gaan worden. Vandaag zijn er natuurlijk nog de interimresultaten van Colruyt, terwijl ook Barnes & Noble komen rapporteren. Uiteraard zijn ook de cijfers van ThyssenKrupp nog de moeite van het vermelden waard.