Weber rekent voor het voorbije kwartaal om een omzet van 1,562 miljard euro, of een stijging met 5% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

Anderzijds zou de omzet over de verslagperiode op kwartaal met 9,10% zijn gestegen. Op kwartaalbasis wordt gerekend op een stijging met 5,20%.

Stevig gewaardeerd

De verkopen in Retail zouden zijn gestegen met 5%. Hierbij moet rekening worden gehouden dat de omzet over het laatste kwartaal positief werden beïnvloed door de kalender, dit vanwege de datum waarop de Paasverkopen vielen. Anderzijds zal het slechte weer op het eerste kwartaal hebben gewogen.

Pascale Weber heeft een advies houden en een koersdoel van 34 euro voor Colruyt. Het aandeel is niet goedkoop, het noteert met een stevige premie.

Bovendien zijn de vooruitzichten wat betreft de consumentenbestedingen zonder meer zwak. Het opwaarts potentieel lijkt zodoende beperkt.

Weber rekent voor het voorbije kwartaal om een omzet van 1,562 miljard euro, of een stijging met 5% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Anderzijds zou de omzet over de verslagperiode op kwartaal met 9,10% zijn gestegen. Op kwartaalbasis wordt gerekend op een stijging met 5,20%.Stevig gewaardeerd De verkopen in Retail zouden zijn gestegen met 5%. Hierbij moet rekening worden gehouden dat de omzet over het laatste kwartaal positief werden beïnvloed door de kalender, dit vanwege de datum waarop de Paasverkopen vielen. Anderzijds zal het slechte weer op het eerste kwartaal hebben gewogen. Pascale Weber heeft een advies houden en een koersdoel van 34 euro voor Colruyt. Het aandeel is niet goedkoop, het noteert met een stevige premie. Bovendien zijn de vooruitzichten wat betreft de consumentenbestedingen zonder meer zwak. Het opwaarts potentieel lijkt zodoende beperkt.