Daar komt slechts binnenkort verandering in. In de Verenigde Staten zal in de eerste helft van oktober de spits opnieuw worden afgebeten door Alcoa, dat als eerste blue chip op Wall Street verslag gaat uitbrengen over de gang van zaken in het voorbije kwartaal.

Vandaag zijn er een toch weer een paar bedrijven met cijfers komen. We vermelden Park City Group, Wi-Lan, Midwest Banc Holdings en nog enkele andere kleinere bedrijven. In eigen land is er de algemene vergadering van Colruyt, waar de distributieketen een guidance gaat geven.

Daar komt slechts binnenkort verandering in. In de Verenigde Staten zal in de eerste helft van oktober de spits opnieuw worden afgebeten door Alcoa, dat als eerste blue chip op Wall Street verslag gaat uitbrengen over de gang van zaken in het voorbije kwartaal. Vandaag zijn er een toch weer een paar bedrijven met cijfers komen. We vermelden Park City Group, Wi-Lan, Midwest Banc Holdings en nog enkele andere kleinere bedrijven. In eigen land is er de algemene vergadering van Colruyt, waar de distributieketen een guidance gaat geven.