De Europese Centrale Bank is zelfs nog niet helemaal uit hoe het moet gebeuren. Wel is het duidelijk dat de ECB weinig heil ziet in een nieuw rondje van ltro's. Kort samengevat is hier sprake van het spreekwoord :"uitstel is geen afstel." Daar daar zullen de markten waarschijnlijk op beginnen te anticiperen wat zowel de (Europese) aandelen als de USD ten goede zou moeten komen.

Met de Amerikaanse werkloosheidscijfers voor de maand maart op komst blijft de ondertoon op de Europese beurzen afwachtend, de belangrijkste indices blijven dicht bij het slotniveau van gisteren. In tegenstelling tot Delhaize, dat de koers wat onder druk ziet staan als gevolg van een downgrading, legt Colruyt wat meer zelfzekerheid aan de dag.

De Europese Centrale Bank is zelfs nog niet helemaal uit hoe het moet gebeuren. Wel is het duidelijk dat de ECB weinig heil ziet in een nieuw rondje van ltro's. Kort samengevat is hier sprake van het spreekwoord :"uitstel is geen afstel." Daar daar zullen de markten waarschijnlijk op beginnen te anticiperen wat zowel de (Europese) aandelen als de USD ten goede zou moeten komen. Met de Amerikaanse werkloosheidscijfers voor de maand maart op komst blijft de ondertoon op de Europese beurzen afwachtend, de belangrijkste indices blijven dicht bij het slotniveau van gisteren. In tegenstelling tot Delhaize, dat de koers wat onder druk ziet staan als gevolg van een downgrading, legt Colruyt wat meer zelfzekerheid aan de dag.