Colruyt rapporteert straks na het sluiten van de beurs. Voor de rest blijft het in Europa kalm, er staan geen andere bedrijfsresultaten op de agenda. Dat zal ook wel een tijdje zo blijven.

In de komende dagen zal het namelijk nog een tijdje stil blijven, waarna de cijferstroom vanaf volgende week weer op gang zal komen. Traditioneel wordt de stroom op gang geschoten door Alcoa.

Op Wall Street is er vandaag weinig te melden, met als uitschieters toch de resultaten van Micron Technology. Daarnaast zijn ook de resultaten van Barnes & Noble en die van Comverse Technology het vermelden waard.

Colruyt rapporteert straks na het sluiten van de beurs. Voor de rest blijft het in Europa kalm, er staan geen andere bedrijfsresultaten op de agenda. Dat zal ook wel een tijdje zo blijven. In de komende dagen zal het namelijk nog een tijdje stil blijven, waarna de cijferstroom vanaf volgende week weer op gang zal komen. Traditioneel wordt de stroom op gang geschoten door Alcoa. Op Wall Street is er vandaag weinig te melden, met als uitschieters toch de resultaten van Micron Technology. Daarnaast zijn ook de resultaten van Barnes & Noble en die van Comverse Technology het vermelden waard.