Volgende week start het seizoen van de bedrijfsresultaten en verschillende grote bedrijven hebben al een winstwaarschuwing gegeven. Met name de Amsterdamse beurs kreeg klappen, zowel Philips als AkzoNobel en TomTom hebben de prognoses naar beneden aangepast.

In Brussel is het sentiment al sinds de start wat bewolkt, met een verlies dat voor de BEL 20 oploopt tot bijna een half procent.

De koers van Colruyt verliest inmiddels meer dan 10%. John David Roeg handhaaft een neutraal advies voor de koers, dit vanwege het ontbreken van een katalysator.

Volgende week start het seizoen van de bedrijfsresultaten en verschillende grote bedrijven hebben al een winstwaarschuwing gegeven. Met name de Amsterdamse beurs kreeg klappen, zowel Philips als AkzoNobel en TomTom hebben de prognoses naar beneden aangepast. In Brussel is het sentiment al sinds de start wat bewolkt, met een verlies dat voor de BEL 20 oploopt tot bijna een half procent. De koers van Colruyt verliest inmiddels meer dan 10%. John David Roeg handhaaft een neutraal advies voor de koers, dit vanwege het ontbreken van een katalysator.