Ook al zijn hun huismerken nog altijd duurder, zorgt de opkomst van Red Market wel voor een bikkelharde strijd.

Ook Okay, de buurtwinkel van Colruyt slaagde er afgelopen jaar in om de kloof met de goedkoopste supermarkten te verkleinen. Supermarktketen Albert Heyn neemt daarentegen dit jaar wat gas terug.

De prijzen voor de nationale merken en het huismerk werden er relatief duurder.

Test-Aankoop stelt een nieuwe module ter beschikking waarmee prijsbewuste consumenten, op basis van hun koopgedrag en woonplaats, kunnen nagaan hoeveel ze zouden besparen door voor de goedkoopste winkel in hun omgeving te kiezen (www.testaankoop.be/supermarkt).

Ook al zijn hun huismerken nog altijd duurder, zorgt de opkomst van Red Market wel voor een bikkelharde strijd. Ook Okay, de buurtwinkel van Colruyt slaagde er afgelopen jaar in om de kloof met de goedkoopste supermarkten te verkleinen. Supermarktketen Albert Heyn neemt daarentegen dit jaar wat gas terug. De prijzen voor de nationale merken en het huismerk werden er relatief duurder. Test-Aankoop stelt een nieuwe module ter beschikking waarmee prijsbewuste consumenten, op basis van hun koopgedrag en woonplaats, kunnen nagaan hoeveel ze zouden besparen door voor de goedkoopste winkel in hun omgeving te kiezen (www.testaankoop.be/supermarkt).