Mobistar en Nyrstar zijn de sterkste stijgers binnen de BEL 20. Colruyt, dat afgelopen vrijdag matige resultaten bekendmaakte, is de sterkste daler, maar de koers noteert alweer boven de dieptepunten van de dag. Het aantal dalers is momenteel kleiner dan het aantal stijgers.

Vanmorgen werd een lichte verbetering van de Spaanse index van de aankoopmanagers gemeld, de PMI kwam in oktober uit op 45,30 tegenover een stand van 43,50 in oktober.

Elk cijfer onder 50 wijst op een afname van de activiteiten, maar het goede nieuws is dat nu minder snel gebeurt. Wel blijft het aantal nieuwe bestellingen zwak.

Mobistar en Nyrstar zijn de sterkste stijgers binnen de BEL 20. Colruyt, dat afgelopen vrijdag matige resultaten bekendmaakte, is de sterkste daler, maar de koers noteert alweer boven de dieptepunten van de dag. Het aantal dalers is momenteel kleiner dan het aantal stijgers.Vanmorgen werd een lichte verbetering van de Spaanse index van de aankoopmanagers gemeld, de PMI kwam in oktober uit op 45,30 tegenover een stand van 43,50 in oktober. Elk cijfer onder 50 wijst op een afname van de activiteiten, maar het goede nieuws is dat nu minder snel gebeurt. Wel blijft het aantal nieuwe bestellingen zwak.