Colruyt, Belgacom en KBC namen de BEL 20 op sleeptouw, de index sloot opnieuw af boven het niveau van 2550. Maar vier aandelen eindigden in de plus, waarbij Elia bijna anderhalf procent moest prijsgeven. Op de continumarkt betaalde Tessenderlo cash voor de publicatie van tegenvallende cijfers.

Het sentiment op de Europese beurzen was dus ook vandaag per saldo niet zo slecht, blijkbaar hebben de beleggers er zich bij neergelegd dat de Italiaanse presidentsverkiezingen een wat vreemde uitslag hebben opgeleverd. De financiële markten hopen duidelijk dat het allemaal zal koelen zonder blazen.

Colruyt, Belgacom en KBC namen de BEL 20 op sleeptouw, de index sloot opnieuw af boven het niveau van 2550. Maar vier aandelen eindigden in de plus, waarbij Elia bijna anderhalf procent moest prijsgeven. Op de continumarkt betaalde Tessenderlo cash voor de publicatie van tegenvallende cijfers. Het sentiment op de Europese beurzen was dus ook vandaag per saldo niet zo slecht, blijkbaar hebben de beleggers er zich bij neergelegd dat de Italiaanse presidentsverkiezingen een wat vreemde uitslag hebben opgeleverd. De financiële markten hopen duidelijk dat het allemaal zal koelen zonder blazen.