Op de Brusselse beurs is Cofinimmo een opvallende daler. Volgens Bank Degroof waren de cijfers conform de verwachtingen, maar de verlaging van de dividendverwachting is een negatieve factor. Bank Degroof heeft een neutraal advies.

KBC Securities sprak van sterke cijfers bij Arseus, terwijl het bedrijf een duidelijke groeiambitie voor 2014 ontplooide. Het advies houden voor het aandeel blijft behouden, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 27 euro.

Ger van Jeveren, CEO van Arseus had volgend commentaar op de jaarcijfers: "In Frankrijk zijn supply chain overeenkomsten gesloten met twee toonaangevende bereidingsapotheken. In januari 2014 heeft Fagron zijn positie als wereldwijd marktleider verstevigd door de overname van twee bereidingsfaciliteiten in de VS en Europa. Bovendien heeft Fagron een principeovereenkomst getekend voor de overname van drie grote bereidingsfaciliteiten in de VS. Deze transactie zal naar verwachting in het tweede kwartaal van 2014 worden afgerond. Vanwege de kwaliteit van de organisatie en operational excellence, is Fagron in staat om deze overnames snel en soepel te integreren. Op basis van de huidige portefeuille, inclusief de hierboven genoemde acquisities, verwacht Arseus in 2014 een omzet uit de voortgezette activiteiten van ten minste € 480 miljoen, met een REBITDA-marge uit voortgezette activiteiten van 26%."

Op de Brusselse beurs is Cofinimmo een opvallende daler. Volgens Bank Degroof waren de cijfers conform de verwachtingen, maar de verlaging van de dividendverwachting is een negatieve factor. Bank Degroof heeft een neutraal advies. KBC Securities sprak van sterke cijfers bij Arseus, terwijl het bedrijf een duidelijke groeiambitie voor 2014 ontplooide. Het advies houden voor het aandeel blijft behouden, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 27 euro. Ger van Jeveren, CEO van Arseus had volgend commentaar op de jaarcijfers: "In Frankrijk zijn supply chain overeenkomsten gesloten met twee toonaangevende bereidingsapotheken. In januari 2014 heeft Fagron zijn positie als wereldwijd marktleider verstevigd door de overname van twee bereidingsfaciliteiten in de VS en Europa. Bovendien heeft Fagron een principeovereenkomst getekend voor de overname van drie grote bereidingsfaciliteiten in de VS. Deze transactie zal naar verwachting in het tweede kwartaal van 2014 worden afgerond. Vanwege de kwaliteit van de organisatie en operational excellence, is Fagron in staat om deze overnames snel en soepel te integreren. Op basis van de huidige portefeuille, inclusief de hierboven genoemde acquisities, verwacht Arseus in 2014 een omzet uit de voortgezette activiteiten van ten minste € 480 miljoen, met een REBITDA-marge uit voortgezette activiteiten van 26%."