De EBITDA-marge bedroeg 41%, waar Mobistar zelfs was uitgegaan van 40%. De winst per aandeel over 2008 bedroeg 4,67 euro, wat neerkomt op een daling met 1,90%. Fortis behoudt een neutraal advies voor het aandeel.

Op de beurs van Brussel - waar de BEL 20 het openingsverlies gedeeltelijk heeft kunnen opmaken - is Mobistar momenteel de sterkste daler. De financiële sector heeft de geleden verliezen gedeeltelijk kunnen ophalen.

Aan de kant van de stijgers moet op de eerste plaats Nyrstar worden vermeld. Ook Ackermans & van Haaren doet het goed, terwijl Cofinimmo een voorschot op meevallende cijfers (publicatie straks) probeert te nemen.

De EBITDA-marge bedroeg 41%, waar Mobistar zelfs was uitgegaan van 40%. De winst per aandeel over 2008 bedroeg 4,67 euro, wat neerkomt op een daling met 1,90%. Fortis behoudt een neutraal advies voor het aandeel. Op de beurs van Brussel - waar de BEL 20 het openingsverlies gedeeltelijk heeft kunnen opmaken - is Mobistar momenteel de sterkste daler. De financiële sector heeft de geleden verliezen gedeeltelijk kunnen ophalen. Aan de kant van de stijgers moet op de eerste plaats Nyrstar worden vermeld. Ook Ackermans & van Haaren doet het goed, terwijl Cofinimmo een voorschot op meevallende cijfers (publicatie straks) probeert te nemen.