De opbrengsten ervan zullen aangewend worden om de geëngageerde investeringen te financieren en de balans van Cofinimmo te verstevigen.

De Cofinimmo aandelen worden aangehouden en verkocht door Leopold Square NV ("Leopold Square"), een vennootschap die rechtstreeks en onrechtstreeks voor 100% gecontroleerd wordt door Cofinimmo NV.

J.P. Morgan Securities Ltd. zal optreden als Enige Plaatsingsagent en Bookrunner en Bank Degroof treedt op als Co-Lead Manager. De resultaten van de plaatsing zullen aangekondigd worden zodra de "accelerated bookbuild offering" afgerond is.

Er is voorzien dat de handel in het Cofinimmo aandeel op Euronext Brussels en Paris gedurende de bookbuild opgeschort zal worden. De handel zal na de publicatie van de resultaten van de bookbuilding hervat worden.

De opbrengsten ervan zullen aangewend worden om de geëngageerde investeringen te financieren en de balans van Cofinimmo te verstevigen. De Cofinimmo aandelen worden aangehouden en verkocht door Leopold Square NV ("Leopold Square"), een vennootschap die rechtstreeks en onrechtstreeks voor 100% gecontroleerd wordt door Cofinimmo NV.J.P. Morgan Securities Ltd. zal optreden als Enige Plaatsingsagent en Bookrunner en Bank Degroof treedt op als Co-Lead Manager. De resultaten van de plaatsing zullen aangekondigd worden zodra de "accelerated bookbuild offering" afgerond is.Er is voorzien dat de handel in het Cofinimmo aandeel op Euronext Brussels en Paris gedurende de bookbuild opgeschort zal worden. De handel zal na de publicatie van de resultaten van de bookbuilding hervat worden.