De analisten van de bank zien zelf nog maar een beperkt opwaarts potentieel.

Als de schatting voor de fair value van 44 dollar per aandeel aangehouden wordt, is er nog 5% opwaartse ruimte voor de aandelen. Ook vanuit fundamenteel perspectief is ABN Amro niet enthousiast.

De vraag naar koolzuurhoudende frisdranken van Coca-Cola blijft afnemen. In 2013 is een daling opgetekend van 3%, waar rekening werd gehouden met een daling van 1%.

De trend wordt veroorzaakt door consumenten die op zoek gaan naar gezondere alternatieven. Noord-Amerika is goed voor ongeveer 40% van de totale omzet.

De dalende trend kan dan ook drukken op de totale omzet, ondanks een groeiend marktaandeel.

De analisten van de bank zien zelf nog maar een beperkt opwaarts potentieel. Als de schatting voor de fair value van 44 dollar per aandeel aangehouden wordt, is er nog 5% opwaartse ruimte voor de aandelen. Ook vanuit fundamenteel perspectief is ABN Amro niet enthousiast. De vraag naar koolzuurhoudende frisdranken van Coca-Cola blijft afnemen. In 2013 is een daling opgetekend van 3%, waar rekening werd gehouden met een daling van 1%. De trend wordt veroorzaakt door consumenten die op zoek gaan naar gezondere alternatieven. Noord-Amerika is goed voor ongeveer 40% van de totale omzet. De dalende trend kan dan ook drukken op de totale omzet, ondanks een groeiend marktaandeel.