Coca Cola Hellenic brengt de Griekse economie nieuwe slag toe, het grootste beursgenoteerd bedrijf in Athene verlaat Griekenland en zal zijn aandelen op de beurs van Londen laten noteren. Het bericht heeft vooral een psychologisch effect, de economische impact van de verhuis blijft beperkt.

Heijmans gaat centrum Vlijmen herontwikkelen

Heijmans gaat in opdracht van de gemeente Heusden het centrum van Vlijmen opnieuw inrichten. Het College van B&W heeft hierover besloten nadat de Gemeenteraad tijdens de vergadering van 9 oktober een positief advies gaf over het voorstel van Heijmans.

Het plan van Heijmans omvat circa 5.000 m2 winkelruimte, 45 appartementen en 350 parkeerplaatsen, waarvan 210 ondergronds, en de inrichting van de openbare ruimte.

Dit plan is tot stand gekomen op basis van een concurrentiegerichte dialoog. De contractwaarde voor Heijmans bedraagt circa € 26 miljoen. De werkzaamheden starten naar verwachting in 2014.

Het plan van Heijmans heeft als uitgangspunt de centrumfunctie voor het dorp te versterken, passend bij het karakter van Vlijmen. Met het plan van Heijmans komt er een nieuw dorpsplein, wordt het openbaar gebied verbeterd, komen er logischer looproutes in het dorpshart en worden nieuwe winkels en woningen toegevoegd.

Coca Cola Hellenic brengt de Griekse economie nieuwe slag toe, het grootste beursgenoteerd bedrijf in Athene verlaat Griekenland en zal zijn aandelen op de beurs van Londen laten noteren. Het bericht heeft vooral een psychologisch effect, de economische impact van de verhuis blijft beperkt. Heijmans gaat centrum Vlijmen herontwikkelenHeijmans gaat in opdracht van de gemeente Heusden het centrum van Vlijmen opnieuw inrichten. Het College van B&W heeft hierover besloten nadat de Gemeenteraad tijdens de vergadering van 9 oktober een positief advies gaf over het voorstel van Heijmans. Het plan van Heijmans omvat circa 5.000 m2 winkelruimte, 45 appartementen en 350 parkeerplaatsen, waarvan 210 ondergronds, en de inrichting van de openbare ruimte. Dit plan is tot stand gekomen op basis van een concurrentiegerichte dialoog. De contractwaarde voor Heijmans bedraagt circa € 26 miljoen. De werkzaamheden starten naar verwachting in 2014. Het plan van Heijmans heeft als uitgangspunt de centrumfunctie voor het dorp te versterken, passend bij het karakter van Vlijmen. Met het plan van Heijmans komt er een nieuw dorpsplein, wordt het openbaar gebied verbeterd, komen er logischer looproutes in het dorpshart en worden nieuwe winkels en woningen toegevoegd.