Ook vandaag maakten enkele grote beursgenoteerde bedrijven de kwartaalcijfers bekend. Op de eerste plaats was er Coca-Cola, dat met de cijfers de verwachtingen ruimschoots kon kloppen, vooral dankzij een betere gang van zaken in Europa en op de groeimarkten.

In reactie op de kwartaalresultaten kan de koers van Coca-Cola een winst van iets meer dan 5% tonen. Een andere stijger is Johnson & Johnson. Ook dit farmabedrijf verraste met de kwartaalcijfers in aangename zin, wat er toe leidt dat de koers ruim 2% hoger noteert.

Ook vandaag maakten enkele grote beursgenoteerde bedrijven de kwartaalcijfers bekend. Op de eerste plaats was er Coca-Cola, dat met de cijfers de verwachtingen ruimschoots kon kloppen, vooral dankzij een betere gang van zaken in Europa en op de groeimarkten. In reactie op de kwartaalresultaten kan de koers van Coca-Cola een winst van iets meer dan 5% tonen. Een andere stijger is Johnson & Johnson. Ook dit farmabedrijf verraste met de kwartaalcijfers in aangename zin, wat er toe leidt dat de koers ruim 2% hoger noteert.