Bocimar droeg 16,3 miljoen EUR bij aan het geconsolideerd resultaat voor het eerste kwartaal 2011 (2010: 12,6 miljoen EUR).

De droge bulkmarkten hebben het jaar 2011 zwak ingezet. In het capesizesegment varen schepen zelfs beneden hun kostprijs . Het overaanbod aan nieuwbouwschepen is hier uiteraard niet vreemd aan.

Dankzij de indekkingspolitiek van Bocimar heeft deze marktevolutie weinig of geen invloed op de resultaten. De overige marksegmenten - het handysizesegment in het bijzonder - kenden een stabieler verloop.

Bocimar droeg 16,3 miljoen EUR bij aan het geconsolideerd resultaat voor het eerste kwartaal 2011 (2010: 12,6 miljoen EUR). De droge bulkmarkten hebben het jaar 2011 zwak ingezet. In het capesizesegment varen schepen zelfs beneden hun kostprijs . Het overaanbod aan nieuwbouwschepen is hier uiteraard niet vreemd aan. Dankzij de indekkingspolitiek van Bocimar heeft deze marktevolutie weinig of geen invloed op de resultaten. De overige marksegmenten - het handysizesegment in het bijzonder - kenden een stabieler verloop.