Rekening houdend met de stevige contractenportefeuilles van zowel Bocimar als ASL Aviation blijven de vooruitzichten voor de rest van het jaar goed.

De raad van bestuur herbevestigde haar politiek om een interimdividend uit te keren en besliste het interimdividend - zoals in 2009 - te behouden op 0,28 EUR bruto per aandeel (0,21 EUR per aandeel netto).

Het netto interimdividend zal op 10 september 2010 gestort worden aan de houders van aandelen op naam (door de vennootschap) en, vanaf deze datum, aan de houders van gedematerialiseerde aandelen (via hun financiële instelling).

Het interimdividend wordt vanaf vermelde datum eveneens betaalbaar gesteld aan de houders van toonderaandelen, tegen afgifte van coupon nr. 10 aan de loketten van een financiële instelling.

Rekening houdend met de stevige contractenportefeuilles van zowel Bocimar als ASL Aviation blijven de vooruitzichten voor de rest van het jaar goed. De raad van bestuur herbevestigde haar politiek om een interimdividend uit te keren en besliste het interimdividend - zoals in 2009 - te behouden op 0,28 EUR bruto per aandeel (0,21 EUR per aandeel netto). Het netto interimdividend zal op 10 september 2010 gestort worden aan de houders van aandelen op naam (door de vennootschap) en, vanaf deze datum, aan de houders van gedematerialiseerde aandelen (via hun financiële instelling). Het interimdividend wordt vanaf vermelde datum eveneens betaalbaar gesteld aan de houders van toonderaandelen, tegen afgifte van coupon nr. 10 aan de loketten van een financiële instelling.