Ook de BEL 20 mag een stevige winst op zijn conto schrijven. De distributiesector ligt goed op koers, onder andere als gevolg van de publicatie van een meevallende Ifo-index.

Gisteren kreeg de Italiaanse beurs rake klappen. De benchmark FTSEMIB index was met een verlies van bijna 3% de slechtst presterende Europese beursindex. De link met de verkiezingen van zondag en maandag is snel gelegd, de strijd wordt er op het scherp van de snede gevoerd.

Clown, professor of tycoon: voor wie kiezen de Italianen? Zowel Beppe Grillo, Pier Luigi Bersani als Silvio Berlusconi zijn regelmatig in de kijker gekomen, de uitslag valt onmogelijk te voorspellen. In het slechtst mogelijk scenario komt er een onbesliste uitslag.

Ook de BEL 20 mag een stevige winst op zijn conto schrijven. De distributiesector ligt goed op koers, onder andere als gevolg van de publicatie van een meevallende Ifo-index. Gisteren kreeg de Italiaanse beurs rake klappen. De benchmark FTSEMIB index was met een verlies van bijna 3% de slechtst presterende Europese beursindex. De link met de verkiezingen van zondag en maandag is snel gelegd, de strijd wordt er op het scherp van de snede gevoerd. Clown, professor of tycoon: voor wie kiezen de Italianen? Zowel Beppe Grillo, Pier Luigi Bersani als Silvio Berlusconi zijn regelmatig in de kijker gekomen, de uitslag valt onmogelijk te voorspellen. In het slechtst mogelijk scenario komt er een onbesliste uitslag.