Er zijn eveneens signalen die gelijkaardig zijn als die in 1998 en 2000. Beleggers met een kort geheugen zullen het zich misschien niet meer herinneren, maar in die periode werd op Wall Street een zeepbel gevormd die enkele jaren later met een doffe knal uiteenspatte.

Volgens FX Technical Group is het niet uitgesloten dat we aan de vooravond van een bijzonder forse corrective op de beurs van Wall Street staan, waarbij de koersen met tot 20% kunnen corrigeren. De laatste maanden van 2011 kunnen zodoende nog spannend worden.

Er zijn eveneens signalen die gelijkaardig zijn als die in 1998 en 2000. Beleggers met een kort geheugen zullen het zich misschien niet meer herinneren, maar in die periode werd op Wall Street een zeepbel gevormd die enkele jaren later met een doffe knal uiteenspatte. Volgens FX Technical Group is het niet uitgesloten dat we aan de vooravond van een bijzonder forse corrective op de beurs van Wall Street staan, waarbij de koersen met tot 20% kunnen corrigeren. De laatste maanden van 2011 kunnen zodoende nog spannend worden.