Citigroup waarschuwt dat de Amerikaanse beurzen oververkocht raken, waarbij opvalt dat de opwaartse beweging inderdaad aan kracht lijkt te verliezen. Tobias Levkovich, hoofdeconoom van de bank, waarschuwt dat de rally te veel is gebaseerd op onbetrouwbare informatie.

Inderdaad valt nog af te wachten of het economisch herstel zich zal verder zetten zodat de Amerikaanse centrale bank begint te 'taperen'. Dat betekent dat het allesbehalve zeker is dat de economie in de Verenigde Staten zich op eigen houtje zal herstellen zodra de FED de teugels viert.

Citigroup waarschuwt dat de Amerikaanse beurzen oververkocht raken, waarbij opvalt dat de opwaartse beweging inderdaad aan kracht lijkt te verliezen. Tobias Levkovich, hoofdeconoom van de bank, waarschuwt dat de rally te veel is gebaseerd op onbetrouwbare informatie. Inderdaad valt nog af te wachten of het economisch herstel zich zal verder zetten zodat de Amerikaanse centrale bank begint te 'taperen'. Dat betekent dat het allesbehalve zeker is dat de economie in de Verenigde Staten zich op eigen houtje zal herstellen zodra de FED de teugels viert.