Angst adviseert dus dit jaar niet om in mei, maar om in juni of in juli de aandelen in bezit te verkopen. Hij stelt vast dat de beleggers die momenteel nog in de markt komen zich steeds voorzichtiger opstellen. Dat betekent dat ze bij het eerste het beste gerucht op de vlucht zullen slaan.

Uit welke hoek kan het onheil komen? Dat kan van verschillende kanten komen. Het is bijvoorbeeld niet uitgesloten dat de Europese schuldencrisis opnieuw de kop opsteekt. Angst sluit anderzijds echter ook niet uit dat er iets in de Verenigde Staten zelf zal mislopen.

Angst adviseert dus dit jaar niet om in mei, maar om in juni of in juli de aandelen in bezit te verkopen. Hij stelt vast dat de beleggers die momenteel nog in de markt komen zich steeds voorzichtiger opstellen. Dat betekent dat ze bij het eerste het beste gerucht op de vlucht zullen slaan. Uit welke hoek kan het onheil komen? Dat kan van verschillende kanten komen. Het is bijvoorbeeld niet uitgesloten dat de Europese schuldencrisis opnieuw de kop opsteekt. Angst sluit anderzijds echter ook niet uit dat er iets in de Verenigde Staten zelf zal mislopen.