Volgens Levkovich zullen de Amerikaanse beurzen een nieuwe secular bull market beleven, waarbij de S&P 500 uiteindelijk nieuwe recordniveaus zal bereiken. Het optimisme van de Citigroup-strateeg is gebaseerd op een combinatie van een aantal factoren.

De beurskoersen zullen ondersteund worden door een herstel van de huizenmarkt, door een boom in de olie-exploitatie, door nieuwe evoluties in de technologie en door het opnieuw aantrekken van de verwerkende industrie. Levkovich heeft een koersdoel van 1615 voor de S&P 500.

Volgens Levkovich zullen de Amerikaanse beurzen een nieuwe secular bull market beleven, waarbij de S&P 500 uiteindelijk nieuwe recordniveaus zal bereiken. Het optimisme van de Citigroup-strateeg is gebaseerd op een combinatie van een aantal factoren. De beurskoersen zullen ondersteund worden door een herstel van de huizenmarkt, door een boom in de olie-exploitatie, door nieuwe evoluties in de technologie en door het opnieuw aantrekken van de verwerkende industrie. Levkovich heeft een koersdoel van 1615 voor de S&P 500.