Citigroup maakte vanmiddag kwartaalcijfers bekend die duidelijk onder de verwachtingen van de analisten uitkwamen. De omzet uit trading steeg weliswaar, maar de nieuwe CEO Michael Cobat merkte op dat de bank toch weer voor een bedrag van 2,32 miljard dollar aan provisies moest aanleggen.

Volgens Cobat blijft de financiële crisis Citigroup nog steeds achtervolgen. Eigenlijk poogt hij daarmee de oorzaak voor de tegenvallende cijfers bij zijn voorganger Vikram Pandit te leggen. In reactie op de cijfers noteert de koers van Citigroup duidelijk lager.

Citigroup maakte vanmiddag kwartaalcijfers bekend die duidelijk onder de verwachtingen van de analisten uitkwamen. De omzet uit trading steeg weliswaar, maar de nieuwe CEO Michael Cobat merkte op dat de bank toch weer voor een bedrag van 2,32 miljard dollar aan provisies moest aanleggen. Volgens Cobat blijft de financiële crisis Citigroup nog steeds achtervolgen. Eigenlijk poogt hij daarmee de oorzaak voor de tegenvallende cijfers bij zijn voorganger Vikram Pandit te leggen. In reactie op de cijfers noteert de koers van Citigroup duidelijk lager.