Citigroup kondigde vandaag aan van plan te zijn om 11.000 banen te schrappen, waarbij ook een aantal kantoren zullen worden gesloten. In het kader van de reorganisatie zal over het vierde kwartaal een afschrijving worden gedaan ter waarde van 1,10 miljard dollar.

Volgens sommige aandeelhouders gaat het bedrijf hiermee niet ver genoeg, zij dringen aan op een opsplitsing in verschillende delen waardoor de operationele slagkracht van de bank zou toenemen. In reactie op het bericht noteert de koers van Citigroup ruim 4% hoger.

Citigroup kondigde vandaag aan van plan te zijn om 11.000 banen te schrappen, waarbij ook een aantal kantoren zullen worden gesloten. In het kader van de reorganisatie zal over het vierde kwartaal een afschrijving worden gedaan ter waarde van 1,10 miljard dollar. Volgens sommige aandeelhouders gaat het bedrijf hiermee niet ver genoeg, zij dringen aan op een opsplitsing in verschillende delen waardoor de operationele slagkracht van de bank zou toenemen. In reactie op het bericht noteert de koers van Citigroup ruim 4% hoger.