Deze week wordt het erg druk wat bedrijfsresultaten betreft, maar maandag is traditioneel een wat rustigere dag. Later deze week zal de interesse van de beleggers vooral uitgaan naar de cijfers van een aantal bedrijven uit de technologiesector, waarbij we op de eerste plaats aan Intel & Co denken.

Vandaag waren er de kwartaalcijfers van Citigroup, de derde Amerikaanse grootbank die kwam rapporteren. In tegenstelling tot JP Morgan Chase en Wells Fargo kreeg Citi wel een ruime voldoende voor de kwartaalcijfers. De koers noteert in reactie op de cijfers zowat 2,50% hoger.

Deze week wordt het erg druk wat bedrijfsresultaten betreft, maar maandag is traditioneel een wat rustigere dag. Later deze week zal de interesse van de beleggers vooral uitgaan naar de cijfers van een aantal bedrijven uit de technologiesector, waarbij we op de eerste plaats aan Intel & Co denken. Vandaag waren er de kwartaalcijfers van Citigroup, de derde Amerikaanse grootbank die kwam rapporteren. In tegenstelling tot JP Morgan Chase en Wells Fargo kreeg Citi wel een ruime voldoende voor de kwartaalcijfers. De koers noteert in reactie op de cijfers zowat 2,50% hoger.