Hetzelfde fenomeen doet zich ook nu weer voor. Citigroup verwacht namelijk dat de stijging van de prijzen voor de edelmetalen zich vanaf de huidige niveaus zal verder zetten. Citi's FX Technicals groep, het team van de technische analisten van de bank, verwacht flink hogere koersen in de noteringstabellen.

Wanneer de kaap van 1434 dollar op weekbasis kan worden doorbroken, ligt de weg wijdopen richting 1685 dollar en zelfs hogere prijzen. De Citi's FX Technicals groep waarschuwt de goudberen dat het hetzelfde patroon zich al eens eerder heeft voorgedaan, namelijk in de jaren 70. Ook toen is de goudprijs door het plafond gevlogen.

Hetzelfde fenomeen doet zich ook nu weer voor. Citigroup verwacht namelijk dat de stijging van de prijzen voor de edelmetalen zich vanaf de huidige niveaus zal verder zetten. Citi's FX Technicals groep, het team van de technische analisten van de bank, verwacht flink hogere koersen in de noteringstabellen. Wanneer de kaap van 1434 dollar op weekbasis kan worden doorbroken, ligt de weg wijdopen richting 1685 dollar en zelfs hogere prijzen. De Citi's FX Technicals groep waarschuwt de goudberen dat het hetzelfde patroon zich al eens eerder heeft voorgedaan, namelijk in de jaren 70. Ook toen is de goudprijs door het plafond gevlogen.